DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Juvena

Vodeći kozmetički brend.

Za JUVENU mladolikost je stav, način razmišljanja, a ne samo kako žena izgleda. Njezine misli, način na koji se kreće, svjetlucanje u njezinim očima u kombinaciji sa sjajem njezine kože – ukupni zbroj čini njezinu prekrasnu privlačnost.

JUVENA je švicarski brend koji predstavlja tradiciju i pionirski duh u razvoju vrhunske njege protiv starenja. Osnovana 1954. godine, JUVENA kombinira isprobane i provjerene tržišne vrijednosti, poput visokih švicarskih standarda kvalitete i profesionalne brige o kupcima s inovativnim, znanstvenim istraživanjem. Rezultat su revolucionarni proizvodi za njegu kože protiv starenja.

Naziv JUVENA izveden je iz latinskog “juvenalis” – mladolikost – i u isto je vrijeme i vizija i obećanje. Više od 60 godina znanstvenici JUVENA-e istražuju kožu i procese koji dovode do starenja kože. Njihov uspjeh je primjetan.

Prikazujemo 1–24 od 27 rezultata

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.