DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA. ZA SVE NARUDŽBE REALIZIRANE DO 15.12., GARANTIRAMO ISPORUKU DO BOŽIĆA. VAŠ MARTIMEX

Juvena

Vodeći kozmetički brend.

Za JUVENU mladolikost je stav, način razmišljanja, a ne samo kako žena izgleda. Njezine misli, način na koji se kreće, svjetlucanje u njezinim očima u kombinaciji sa sjajem njezine kože – ukupni zbroj čini njezinu prekrasnu privlačnost.

JUVENA je švicarski brend koji predstavlja tradiciju i pionirski duh u razvoju vrhunske njege protiv starenja. Osnovana 1954. godine, JUVENA kombinira isprobane i provjerene tržišne vrijednosti, poput visokih švicarskih standarda kvalitete i profesionalne brige o kupcima s inovativnim, znanstvenim istraživanjem. Rezultat su revolucionarni proizvodi za njegu kože protiv starenja.

Naziv JUVENA izveden je iz latinskog “juvenalis” – mladolikost – i u isto je vrijeme i vizija i obećanje. Više od 60 godina znanstvenici JUVENA-e istražuju kožu i procese koji dovode do starenja kože. Njihov uspjeh je primjetan.

Prikazuje se svih 20 rezultata