DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Dr Irena Eris

Dr Irena Eris je marka koju je stvorila Irena Eris, doktorica farmaceutskih znanosti. Već 38 godina marka je uspješna u Poljskoj i mnogim drugim europskim zemljama, uključujući Španjolsku, Italiju, Dansku, Rusiju, Hrvatsku i Mađarsku. To je marka kozmetike, koja ima profesionalnu i personaliziranu njega u Kozmetičkim institutima Dr  Irena Eris te nudi i tretmane za opuštanje u tri SPA hotela Dr Irena Eris s 5 zvjezdica. Znanstveno-istraživački centar također stoji iza globalnog uspjeha marke Dr Irena Eris, koja je jedinstvena institucija ove vrste u Poljskoj. Izvrsni znanstvenici u modernim laboratorijima provode napredna istraživanja s izuzetno visokim standardima. Tim Centra uključuje stručnjake iz područja farmacije, biologije, molekularne biologije i kemije, koji u svojim istraživanjima surađuju s dermatolozima, alergolozima i specijalistima iz estetske medicine. Brojne prijave patenatakoje smo podnijeli potvrđuju standard istraživanja. Centar i njegovo znanstveno osoblje česti su sudionici svjetskih kozmetičkih kongresa, a njihova djela objavljuju se u najvećim svjetskim znanstvenim časopisima. Dr  Irena Eris ujedno je i jedini poljski brend u prestižnom Comité Colbertu – francuskom udruženju najluksuznijih marki. Pripadnost ovoj grupi sinonim je za luksuz, pouzdanost i visoku kvalitetu i – kao što je to već godinama slučaj s Dr Irenom Eris u Poljskoj i u inozemstvu – ekskluzivnost, učinkovitost i inovativnost.

Prikazuje se jedan rezultat

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.