DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Korloff

Korloffova priča počinje najzagonetnijim dijamantom na svijetu, jedinstvenim grubim crnim dijamantom od 200 karata, izrezanim u 88-karatni briljantni dragulj. Prema legendi, ovaj nevjerojatni dragulj pripadao je plemenitoj ruskoj obitelji Korloff-Sapojnikoff, koja ga je generacijama čuvala kao obiteljski talisman, prije nego što je napustila Rusiju 1917. godine.

Linija MÉMOIRE prati Korloffove svjetske ekspedicije u potrazi za susretima s najpoznatijim kupcima ili pronalaskom najizvanrednijeg dragog kamenja, oživljavajući Korloffova osjetilna sjećanja u šest opusa. Šest poziva za uranjanje u zanosni svijet draguljara.

Prikazuje se svih 10 rezultata

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.