DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA. HVALA NA RAZUMIJEVANJU, VAŠ MARTIMEX
CLOSE
CLOSE

EISENBERG Paris

EISENBERG Paris je obiteljska robna marka koja nudi niz stručnih, vrhunskih proizvoda koji obuhvaćaju njegu kože i tijela, šminku, proizvode za sunčanje i jedinstvene kolekcije kultnih mirisa.

Robna marka, koju je osnovao i razvio José Eisenberg, ima jedinstvenu pozadinu zbog osnivačevog opsežnog iskustva u svijetu ljepote i visokotehnoloških istraživanja. Nakon 15 godina znanstvenog istraživanja, EISENBERG Paris otkrio je revolucionarnu TRIO-MOLECULAR® FORMULU: tri molekule koje djeluju u sinergiji kako bi obnavljale kožu, opskrbile ju energijom i kisikom. Ova formula, patentirana diljem svijeta, ekskluzivna je za robnu marku te predstavlja srž svakog EISENBERG Paris proizvoda za njegu kože.

Kreativni talent i strast Joséa Eisenberga također se proširuju na kompoziciju prekrasnih koncepata parfema i osnovnih kozmetičkih proizvoda. EISENBERG parfemi uključuju široku lepezu mirisa, koji su zarobljeni u veličanstvenim, profinjenim bočicama, dok kolekcija Les Essentiels du Maquillage pruža novo iskustvo uljepšavanja: profinjeni spoj između njege kože i šminke.

Svaki EISENBERG Paris proizvod predstavlja savršenu jednadžbu između rezultata, elegancije, luksuza i bezvremenosti.

Prikazujemo 1–24 od 52 rezultata