DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

EISENBERG Paris

EISENBERG Paris je obiteljska robna marka koja nudi niz stručnih, vrhunskih proizvoda koji obuhvaćaju njegu kože i tijela, šminku, proizvode za sunčanje i jedinstvene kolekcije kultnih mirisa.

Robna marka, koju je osnovao i razvio José Eisenberg, ima jedinstvenu pozadinu zbog osnivačevog opsežnog iskustva u svijetu ljepote i visokotehnoloških istraživanja. Nakon 15 godina znanstvenog istraživanja, EISENBERG Paris otkrio je revolucionarnu TRIO-MOLECULAR® FORMULU: tri molekule koje djeluju u sinergiji kako bi obnavljale kožu, opskrbile ju energijom i kisikom. Ova formula, patentirana diljem svijeta, ekskluzivna je za robnu marku te predstavlja srž svakog EISENBERG Paris proizvoda za njegu kože.

Kreativni talent i strast Joséa Eisenberga također se proširuju na kompoziciju prekrasnih koncepata parfema i osnovnih kozmetičkih proizvoda. EISENBERG parfemi uključuju široku lepezu mirisa, koji su zarobljeni u veličanstvenim, profinjenim bočicama, dok kolekcija Les Essentiels du Maquillage pruža novo iskustvo uljepšavanja: profinjeni spoj između njege kože i šminke.

Svaki EISENBERG Paris proizvod predstavlja savršenu jednadžbu između rezultata, elegancije, luksuza i bezvremenosti.

Prikazujemo 1–24 od 61 rezultata

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.