DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Brunello Cucinelli

S ponosom predstavljamo najnoviji brend mirisa Brunello Cucinelli, vodeći talijanski luksuzni modni brend.

Kultura i ljepota temeljne su vrijednosti branda Brunello Cucinelli. Oni su dio svakodnevnog života: nalaze se u bojama krajolika koji okružuju Solomeo, u pokrajini Perugia, u dizajnu ceste koja se penje uz brdo okruženo čempresima. Kultura i ljepota nalaze se u zanatskim vještinama koje izražava svaki ručno izrađen proizvod.

Priča brenda započela je u Italiji, identificirana je kao izraz sofisticiranog koncepta suvremenog životnog stila, jedinstvene kombinacije luksuza, ljepote i suvremenog talijanskog stila, s neprestanom potragom za kreativnošću i ekskluzivnošću, dizajnom i razvojem vlastitih kolekcija kroz predan i iskusan tim.

Parfemi Brunello Cucinelli hvalospjev su ljepoti i jednostavnosti. To je ljepota zemlje, ljudi, ideja. Ljepota života. Brunello Cucinelli parfemi su umjetničko djelo. Odabrani su visokokvalitetni sastojci kako bi se dao život kreativnoj ideji i umjetničkoj interpretaciji.

Prikazuje se svih 2 rezultata

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.