DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Marlies Möller

Već 30 godina MARLIES MÖLLER beauty haircare nudi opsežnu ponudu luksuznih proizvoda za njegu kose koji se savršeno nadopunjuju.
 
Godine 1988. njemačka frizerka Marlies Möller stvorila je vlastitu kolekciju proizvoda za njegu kose i time stvorila temelje za međunarodno uspješan brend koji je sada rangiran među 3 najbolja europska stručnjaka za njegu kose u sektoru parfumerije i kozmetike.
 
Godine znanstvenog istraživanja omogućuju MARLIES MÖLLER beauty njezi kose da se usredotoči na različite tipove kose i individualne zahtjeve klijenata. Najkvalitetniji ekstrakti i dragocjena ulja – najprofinjeniji sastojci čine osnovu MARLIES MÖLLER kozmetičkih proizvoda za njegu kose. Da bi se to postiglo, ekstrakti najiznimnijih tvari spojeni su za šampone, tretmane i proizvode za oblikovanje. Na primjer, pašmina, svila i morska svila, u obliku kompleksa pašmina-svila, maze kosu pravim luksuzom. S dodatkom šampanjca, vinove loze i ekstrakta cassis dobiva dodatnu dozu vitalnosti i energije. Odabrani biljni sastojci kao što su pšenični proteini, ekstrakt plavog lotosa ili vitamin E potiču snagu, vitalnost i punoću.
MARLIES MÖLLER beauty njega kose – visoko učinkovita, profesionalna, vrhunska njega kose za najzahtjevnije zahtjeve.

Prikazuje se svih 19 rezultata

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.