DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Xerjoff

Osnovan u Torinu 2007., Xerjoff su pokrenuli Sergio Momo i Dominique Salvo s ciljem spajanja najluksuznijih sirovina kako bi nadopunili najimućnije globalne stilove života kroz kombinaciju umijeća starog svijeta, najfinijih sirovih sastojaka i suvremenog umjetničkog senzibiliteta koji rezultira kolekcijom nekih od najfinijih, jedinstvenih mirisa dostupnih danas u svijetu.
 
Jednako obogaćujući ono što se nalazi u njima, svaka bočica Xerjoff parfema je dragulj koji treba njegovati, kreacija umjetničkog staklenog posuđa u luksuznom pakiranju koje sadrži rijetke i profinjene sastojke koji vas vode u jedinstvene mirisne dimenzije.

Prikazuje se svih 14 rezultata

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.