DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Iconic London

Osnovan 2015., ICONIC London je svjetski poznat po proizvodima koji daju SJAJ, a vole ih profesionalni vizažisti, slavne osobe i influenceri!

Nadahnut strašću za šminkom i uzbudljivom, neograničenom energijom užurbanog gradskog života u živopisnom Londonu, tim u ICONIC London znao je da želimo stvoriti sjajne proizvode koji će učiniti da se naši klijenti osjećaju jednako dobro kao što izgledaju s trenutnim, instagramabilnim efektima.

Vjerovali smo da možemo, pa smo i uspjeli. Zato kažemo da ICONIC nije samo naše ime, to je osnažujuća energija – samopotvrđujuće i neustrašivo raspoloženje! – to se provlači kroz sve što radimo.

Mi dobro poznajemo svoje klijente, jer mi JESMO oni. Naša je strast učiniti da se ljudi diljem svijeta osjećaju samouvjereno.

Od svakodnevne glamurozne šminke do luksuznih hibrida za njegu kože, imamo alate za uljepšavanje kada stvarno želite svom izgledu dodati vau faktor.

Predstavljeni smo u Vogueu, a nosile su nas Khloe Kardashian i Beyonce – naši proizvodi stvarno funkcioniraju i uvijek nude nešto malo više!

Prikazuje se svih 3 rezultata

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.