DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Paradoxe Eau de Parfum Intense

već od 99,00 

Parfemska voda

Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja
SKU: PRA3439000 Kategorija: Oznaka:

Nadovezujući se na ikonične temelje franšize, Prada Paradoxe Intense je ime koje je delikatno u suštini, a snažno u izvedbi. Paradoxe Intense predstavlja namjeru da se preispitaju i rekonstruiraju očekivanja standardne ženstvenosti. Priroda paradoksa je da preispituje, donosi proturječnost elemenata za otkrivanje duboke istine. Prada Paradoxe Intense entuzijastično je prihvaćanje neočekivanog zbroja dijelova koji ublažava nemoguću snagu elegantnom delikatnošću.

Prada Paradoxe Intense istražuje tipične karakteristike ženstvenosti: mekoću, senzualnost i krhkost, reinterpretirajući ove kodove kako bi predložio nova značenja za ženu koja nikada nije ista, ali uvijek je to što je. To je utjelovljenje nedefinirane ženstvenosti koja ruši očekivanja i prožima ih neočekivanim intenzitetom.

Poput izvornog mirisa, njegova obnovljena bočica izraz je suštine ponovnog otkrivanja. Bočica mirisa je minimalna i delikatna na prvi pogled, inspirirana originalnim kultnim Pradinim trokutastim logom disruptivno dizajniranim da leži na boku.

Nanesite parfemsku vodu na pulsne točke: vrat, ručni zglob i unutarnji dio lakta.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Paradoxe Eau de Parfum Intense”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.