DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

La Martina

Povijest branda La Martina započela je 1985. godine u Buenos Airesu, kada je Lando Simonetti stvorio marku posvećenu polu u svim njegovim formama, od sportske odjeće do svakodnevne odjeće za slobodno vrijeme: zanatski proizvodi obilježeni bezvremenskim stilom i izvrsnom kvalitetom. Kolekcija mirisa Colecciòn Privada inspirirana je istim duhom koji je oduvijek bio prava bit La Martine; podići stil i materiju na najvišu razinu, napraviti bezvremensku i ikoničnu stavku. Pravi izazov kolekcije je preispitati glavne teme poznate klasične umjetnosti parfumerije zbirkom mirisa suvremenog okusa, ali istovremeno gotovo zanatski koncept. Ovi mirisi jako brinu o kvaliteti korištenih sirovina, kako bi parfemu vratili neposrednost i ravnotežu tipične za velika djela.

Prikazuje se jedan rezultat

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.