DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA. HVALA NA RAZUMIJEVANJU, VAŠ MARTIMEX
CLOSE
CLOSE

Accordi Di Profumo Zafferano Iran Eau de Parfum 30ml

60,11  (452,90 kn)

Parfemska voda

Nema na zalihi

SKU: VM480706 Kategorije: ,
Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja

Topli Amber. Ova nota obuhvaća višestruki mirisni profil u rasponu od drvenastog do začinskog, od meda do duhana i kože. Očaravajući i tajanstveni akord šafrana, crvenog zlata začina, ovdje se prekrasno spaja s Cistusom, gustom, zlatnom smolom iz Španjolske. Rezultat je ova suštinska začinska mješavina s jantarnim podtonovima.

Accordi di Profumo su ekološki dizajnirani parfemi izvanredne olfaktorne kvalitete koji su održivi za naš okoliš. Sadrže sastojke iz odgovornog izvora koji hrane zajednice iz kojih dolaze.
Zahvaljujući ovom inovativnom konceptu slojevitosti, Accordi di profumo se može nositi zasebno ili kombinirati kako bi se dobio jedinstveni miris, kao parfem izrađen po narudžbi. Kao boje, i mirisi se mogu miješati kako bi se stvorio novi s vlastitim i jedinstvenim nijansama i aspektima. Svatko je jedinstven, pa tako može biti i vaš miris. Kreirajte svoju osobnu izjavu s našim konceptom slojevitosti mirisa. Accordi di Profumo se može nositi samostalno ili slojevito za doista individualne efekte. Istražite naše predložene kombinacije za stvaranje slojeva i kreiranja vašeg prepoznatljivog mirisa.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Accordi Di Profumo Zafferano Iran Eau de Parfum 30ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)