Dragi kupci, zbog preuređenja, web narudžbe koje napravite u periodu 26. 7. – 9. 8., bit će isporučene najkasnije 14. 8. Zahvaljujemo na razumijevanju, Vaš Martimex

Accordi Di Profumo Tonka Venezuela Eau de Parfum 30ml

(1 recenzija korisnika)

65,00  (489,74 kn)

Parfemska voda

Availability: Na zalihi

Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja
SKU: VM480705 Kategorije: , Oznaka:

Topli Amber. Od travnja do svibnja u regiji Caura Basin u Venezueli grah tonke pada sa stabla. Mali orah koji se nalazi unutra zatim se suši i peče. Zahvaljujući ovom procesu nastaje zarazan, gurmanski miris u obliku rezinoida koji se zatim destilira da bi postao apsolutni miris karamele, kakaa, kave i drugih izmišljenih užitaka.

Accordi di Profumo su ekološki dizajnirani parfemi izvanredne olfaktorne kvalitete koji su održivi za naš okoliš. Sadrže sastojke iz odgovornog izvora koji hrane zajednice iz kojih dolaze.
Zahvaljujući ovom inovativnom konceptu slojevitosti, Accordi di profumo se može nositi zasebno ili kombinirati kako bi se dobio jedinstveni miris, kao parfem izrađen po narudžbi. Kao boje, i mirisi se mogu miješati kako bi se stvorio novi s vlastitim i jedinstvenim nijansama i aspektima. Svatko je jedinstven, pa tako može biti i vaš miris. Kreirajte svoju osobnu izjavu s našim konceptom slojevitosti mirisa. Accordi di Profumo se može nositi samostalno ili slojevito za doista individualne efekte. Istražite naše predložene kombinacije za stvaranje slojeva i kreiranja vašeg prepoznatljivog mirisa.

1 recenzija za Accordi Di Profumo Tonka Venezuela Eau de Parfum 30ml

  1. Svjetlana

    Predivan miris, priziva ljeto u glavi

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)