DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

1911 Donna Pink Marina Eau de Toilette

Toaletna voda

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

SKU: TR80G0000 Kategorija: Oznaka:
Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja

Pink Marina evocira savršen trenutak dana na plaži, kada je pijesak topao, ne više vruć i sunce polako zalazi, sporo tonući u more. Primjećuju se različite arome voća, cvijeća i mirisne šume na laganom povjetarcu koji stiže kopnom. Ugodnom balansu odjednom se dodaje vjetar iz mora, izrazitog mirisa. Sve postaje ružičasto i prigušeno dok se valovi lagano valjaju po obali. Čini se da je to očarano mjesto poput plaže Budelli na arhipelagu Maddalena, svjetski poznate po ružičastom pijesku ili plaže Fratijskog zaljeva na otoku Elba sastavljene od sitnih bijelih kamenčića koji mijenjaju boju na suncu.
Pink Marina, novi ženski EDT tvrtke Trussardi Parfums, posvećena je ovom posebnom trenutku. Nathalie Lorson iz Firmenicha stvorila je olfaktorni memoar u kojem se zanosne note ružičastog grejpa miješaju sa svježim, zaraznim notama sorbeta lubenice i iskričavom energijom limunovog soka. Ovoj početnoj blistavoj svježini pridružuje se novi sklad: rafinirana i dobro izbalansirana mješavina nerolija, pješčanog ljiljana i morske soli. Krug se zatvara senzualnim i kremastim notama sandalovine i cedrovine s paćulijem.
Bočica Pink Marina izrađena je od bijelog stakla s ružičastim prugama koje aludiraju na uzorke na pijesku formiranih vjetrom. Kvadratna boca na rubovima ima aluminijsku oblogu na dvije strane u istoj ružičastoj nijansi kao i čep obavijen vrpcom.
Top note: rozi grejp, lubenica, citrusni sorbet
Note srca: neroli, akord toplog pijeska, narcise, akord morske soli
Note baze: sandalovina, cedar, paćuli

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “1911 Donna Pink Marina Eau de Toilette”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.