DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA. ZA SVE NARUDŽBE REALIZIRANE DO 15.12., GARANTIRAMO ISPORUKU DO BOŽIĆA. VAŠ MARTIMEX
POVRAT I REKLAMACIJA

U slučaju povrata robe molimo Vas da uputite opravdanu reklamaciju u Martimex d.o.o. putem elektroničke pošte na: [email protected], ili pismenim putem na: Martimex d.o.o., Cebini 37, Buzin, 10 010 Zagreb. Po primitku reklamacije, kontaktirat ćemo Vas radi dogovora o preuzimanju robe.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja
  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja

Po primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu. Molimo Vas da usporedite primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite dostavljaču ili nas kontaktirajte na [email protected] u roku od 8 dana od primitka jer naknadne reklamacije nećemo moći uvažiti.

Realizacija reklamacije je nakon što kupac vrati zaprimljeni sporni artikl neotvaran i neisprobavan, odnosno u identičnom stanju kakvog ga je zaprimio.

U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Martimex d.o.o. će Vas kontaktirati radi dogovora o odgovarajućeem rješenju ili će Vam nadoknaditi troškove povrata robe i vrijednost robe koju više nije u mogućnosti isporučiti u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije.