CLOSE
OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Korištenjem Martimex internetskih stranica potvrđujete da ste upoznati i suglasni s Općim uvjetima poslovanja. Martimex internet stranice možete koristiti za vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje.

Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih u Martimex internet trgovini (web shop) je Martimex d.o.o, a Kupac robe je posjetitelj internet stranice martimex.hr koji odabere najmanje jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Kupnjom putem Internet trgovine sklapa se ugovor na daljinu. Kupoprodajni ugovor smatra se sklopljenim kada Kupac potvrdi narudžbu na Internet trgovini.

Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba, odnosno pravna osoba koja prihvaća ove opće uvjete poslovanja. Maloljetne osobe, djelomično ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu naručivati artikle samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Putem Internet trgovine kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama martimex.hr.

Prihvaćanjem Općih uvjeta kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i točni.

Navedene odredbe mogu biti promijenjene i važeće su/primjenjuju se u trenutku naručivanja. Kupac je obvezan napraviti uvid u ažuriranja.

Molimo da nam svoje eventualno neslaganje s uvjetima bilo u cijelosti ili djelomice u pismenom obliku dostavite prije svoje prve narudžbe na adresu e-pošte webshop@martimex.hr.

Martimex d.o.o. nastojat će osigurati maksimalnu točnost informacija i podataka na ovoj web stranici, ali se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na martimex.hr. Slike proizvoda su ilustrativne prirode i ne jamčimo da u potpunosti odgovaraju samom proizvodu. Za moguće nenamjerne greške u opisu proizvoda ne odgovaramo i nastojat ćemo ih izbjeći redovitim održavanjem.

Sve su cijene izražene u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om. Istaknute cijene vrijede za sve načine plaćanja.