DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Loyalty Card

Vašu Martimex karticu možete zatražiti i online!
Molimo Vas da ispunite obrazac kako biste se prijavili za dobivanje Martimex Loyalty Card-a i za primanje obavijesti vezanih uz našu ponudu. Svakom kupnjom, u bilo kojoj Martimex parfumerij, beauty centru ili internetskoj trgovini skupljate bodove. Nakon ukupno potrošenog iznosa iznad 464,53 € (3,500.00 kn), ostvarujete pravo na dobivanje Martimex Golden Card kojom ćete imati popust od 10% na uvozni program Martimexa u svim parfumerijama Martimex, internetskoj trgovini i na usluge kozmetičkog salona Martimex, te 5% na ostale programe u parfumerijama Martimex i internetskoj trgovini. Dodatne informacije saznajte u Pravilniku o članstvu, a stanje bodova možete provjeriti na našim prodajnim mjestima ili e-mailom na: [email protected]

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.