DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Ermanno Scervino

Ermanno Scervino talijanska je modna kuća sa sjedištem u Firenci, Italija. Poduzetnik Toni Scervino i dizajner Ermanno Daelli osnovali su modnu marku 2000. godine. Od tada dizajniraju vrhunske kolekcije za žene i muškarce, ali i Junior kolekciju. Prvi miris, Ermanno Scervino For Woman, dizaniran je 2019. godine te je riječ o parfemu koji utjelovljuje kreatorove vrijednosti. Dizajniran da izazove emociju, ima višestruku osobnost koja je proizvod originalnog djela tri majstorice parfumerke, Julie Masse, Veronique Nyberg i Mathilde Bijaoui, koje su zajedno radile na stvaranju formule. Miris dizajniran da uzvisi ženstvenost.

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.