DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.
NARUČIVANJE

Roba se naručuje elektronskim putem. Naručivanje robe je moguće 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Narudžbe se obrađuju radnim danima od ponedjeljka do petka od 08.00-16.00 sati.

Pronađite proizvod koji želite kupiti te odabirom poveznice „Dodaj u košaricu“ željeni proizvod će se odmah naći u njoj. U košarici možete birati količine, dodati proizvode, primijeniti odgovarajući kupon za popust, kao i odustati od kupnje. U svakom trenutku vam je košarica vidljiva i dostupna te možete nastaviti pregledavati naš katalog. Po završetku kupovine, vratite se na košaricu i odaberite “Kreni na plaćanje”. Popunite svoje podatke vezano za naplatu i dostavu robe, odaberite način plaćanja i kliknite na „Naručite“.

Članovi programa Martimex Loyalty Card obavezni su upisati u napomenu uz kupnju broj kartice Martimex Loyalty Card kako bi se na njoj evidentirali novi bodovi, odnosno radi ostvarivanja prava na popust pri kupnji. Vlasnici kartice Martimex Golden Card unosom koda LOYALTY ostvaruju pravo na popust pri kupnji od 10% na uvozni program Martimexa, odnosno od 5% na ostali program.

Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe koji uključuje i prihvaćanje uvjeta i pravila koje je propisao Martimex d.o.o.

Na e-mail koji ste upisali dobit ćete potvrdu o zaprimljenoj narudžbi.

Martimex d.o.o. se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama.

Ukoliko Martimex d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.