DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA. HVALA NA RAZUMIJEVANJU, VAŠ MARTIMEX
CLOSE
CLOSE

FURLA je poznat brend širom svijeta po svojim proizvodima od fine kože. Njeguje obiteljsku tradiciju kvalitetne ručne izrade i prepoznatljivog stila. To je talijanski brend koji u svojoj proizvodnoj liniji nudi asortiman modnih dodataka – torbice, remenje, cipele, satove, sunčane naočale i druge proizvode.

Proizvodi FURLA dostupni su u Martimexovoj trgovini u Zagrebu, Teslina 13.

NOVA KOLEKCIJA JESEN/ZIMA 2022.

FURLA FOREVER’

Ova kampanja slavi Furlin vječni pristup modernizmu i dizajnu, kroz hiper stvarnu leću koja se poigrava ponavljanjem i perspektivom.

Kampanja Fall/Winter 22 poigrava se s različitim vizualnim iteracijama koje evociraju bezvremenost i vječno nasljeđe Furle, dok se poigrava s hiper-stvarnim perspektivama i visokom energijom koja provocira progresivan i budućnosti okrenut identitet brenda.

Furla podržava novu, modernu estetiku, a pritom ne zaboravlja svoj glavni fokus, a to su proizvodi i njihovi materijali.

Eksperimentirali su s različitim fotografskim tehnikama kako bi doista naglasili vizualni jezik kampanje ponavljanja, a istovremeno ga zadržali zabavnim, suvremenim i izražajnim kroz stil i smjer kretanja.

Marketinška kampanja FW 22 je razigrana, šarena, moderna s puno energije i pokreta.

Dašak ironije pridodan je i tonalitetu kampanje u skladu s temeljnim vrijednostima brenda FURLA i njegove osnivačice Giovanne Furlanetto.

Za sve informacije i kupnje putem webshop@martimex.hr molimo nazvati na 01/4870444.