DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Si Fiori Eau de Parfum

Parfemska voda

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

SKU: AM082170 Kategorija: Oznaka:
Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja

Otkrijte Giorgio Armani Si Fiori cvjetni miris za žene. Sjajna kombinacija nerolija u kombinaciji s notama iskričave zelene mandarine i odvažnog crnog ribiza, prepoznatljivog sastojka svih mirisa linije Si, stopljene s baznim notama vanilije i bijelog mošusa daju zanosnu kombinaciju koja je istovremeno jednostavna i kompleksna – kao i cvijet koji je poslužio za nadahnuće. Mirisom Si Fiori Giorgio Armani definira simboliku cvijeta kroz ženstvenost, snagu i odvažnost. Si Eau de Parfum predstavljen je 2013. godine, kao prvo izdanje ove mirisne linije. 2018. godine uslijedio je upečatljiv i vibrantan Si Passione, dok 2019. godine cvjetno poglavlje mirisne priče otvara Si Fiori Eau de Parfum.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Si Fiori Eau de Parfum”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.