DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Special Perfect Tanning Active Protection Milk Spray ultra rapid application SPF 50 200ml

38,00 

Mlijeko za sunčanje

Availability: Na zalihi

Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja
SKU: CO26252 Kategorija: Oznake: ,

SMART SUN PROTECTION®
Inovativni sustav filtriranja pro-vitamina D koji iznova potiče zaštitu kože pri boravku na suncu.
Nova formula s UV filtrima aktivira vitamin koji sprječava djelovanje štetnih zraka, iskorištavajući dobrobiti sunčeve svjetlosti za zdravlje i dobrobit kože. Lagan i brzo upijajući, kombinira praktičan dizajn s posebnom formulom za osjetljivu kožu. Inovativna formula temelji se na izvanrednim svojstvima posebnog hiperfermentiranog ekstrakta talijanske Opuncije, bogatog flavonoidima, sluzima, polisaharidima i vitaminima s vrhunskim hidratantnim, antioksidativnim i umirujućim djelovanjem. Učinak je pojačan posebnim ekstraktom hmelja, bogatim antioksidativnim, antibakterijskim polifenolima za smirivanje iritacije, poboljšanje hidratacije i stvaranje općeg osjećaja dobrobiti čak i za najosjetljiviju kožu prilikom izlaganja na suncu.
Svjež i brzo se nanosi, pogodan je za sve, uključujući djecu do 3 godine.

Collistar brine o planetu: boca je izrađena od 100% reciklirajućeg R-PET-a, a formule su pogodne za koralje.

DERMATOLOŠKI TESTIRANO*
*nikl <0,001%

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Special Perfect Tanning Active Protection Milk Spray ultra rapid application SPF 50 200ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.