DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Collection Extraordinaire Gardenia Pétale Eau de Parfum 75ml

152,00 

Parfemske vode

Availability: Na zalihi

Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja
SKU: VA010A01 Kategorije: , Oznaka:

Luksuzna bjelina

Članica obitelji bijelih cvjetova, gardenija odiše neusporedivom privlačnošću. Opojna i privlačna, ova pomalo divlja biljka odiše jedinstvenim, a opet prepoznatljivim mirisom. Njezine savršeno dizajnirane latice podsjećaju na podsuknje iz kolekcija Haute Couture. Parfumerka Nathalie Feisthauer upotrijebila je ove senzualne sastojke za stvaranje nježne i prozirne esencije.

Senzualne latice

Kao simbol odanosti i iskrenosti, gardenija se često koristi u svijetu parfema u voćnim kompozicijama; ali Nathalie Feisthauer odabire drugi smjer. Neistraženo područje obojeno nježnom zelenom bojom i poprskano umirujućim lovorom – kao da je uspjelo uhvatiti miris zraka koji prolazi preko buketa cvijeća. Na koži se odmah razlikuje i prepoznaje miris cvijeta, dok prevladava miris svježih latica. Gardenija postupno cvjeta i razvija se na koži u samouvjerenu, odvažnu i neodoljivo ženstvenu notu.

Spol: UNISEX

Donje note: MOŠUS
Srednje note: JASMIN & ĐURŠEVAK
Gornje note: NOTE CITRUSA & ZELENI TONOVI
Vrsta mirisa: zelenkasto-cvjetni

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Collection Extraordinaire Gardenia Pétale Eau de Parfum 75ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.