DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

La Fenice My Pearls Eau de Parfum 100ml Set

143,34 

Mirisni set

Nema na zalihi

SKU: VM499422 Kategorije: , , Oznaka:
Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja

Božićna mirisna čarolija vam donosi -20% uz kod XMAS20

Set se sastoji od parfemske vode 100ml + losiona za tijelo 250ml.
Miris iz kolekcije La Fenice, posvećen sopranistici Mariji Callas, najvećoj opernoj pjevačici 20. stoljeća. My Pearls je kulturni projekt rođen u suradnji između branda The Merchant of Venice i kazališta Gran Teatro La Fenice – mjesta koje predstavlja samu srž opere i u kojem je Maria Callas puno puta nastupala. Pjevačica jedinstvenih pjevačkih tehnika u kombinaciji s neodoljivom ženstvenošću i osobnošću. Baš kao i ovaj cvjetno-puderasti miris koji ju predstavlja – dragocjeni i elegantni dragulj. My Pearls karakteriziraju note bijelog cvijeća, rosifolija, akordi divlje ljubičice, ružičasta paprika, pupoljci crnog ribiza, zrno tonke iz Venezuele, cedar, sandalovina i mahovina.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “La Fenice My Pearls Eau de Parfum 100ml Set”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.