DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Reshaping Draining Solution Refill for Wraps 4x100ml

43,13 

Punjenje za obloge za preoblikovanje tijela

Availability: Na zalihi

Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja
SKU: CO25362 Kategorija: Oznaka:

Drenažno rješenje za preoblikovanje tijela – ponovno punjenje za obloge

KOMPLET SADRŽI
• 4 jednodozne vrećice (100 ml) za ponovno punjenje drenažnih obloga za nove tretmane

Proizvod napravljen na način da koristi prirodne sastojke koji imaju dokazani učinak (sol, kofein, escin, đumbir i azijska centella) Reshaping Draining Solution ostvaruje ciljano, snažno djelovanje koje preoblikuje tretirana područja tijela (noge, stražnjica, bokovi, trbuh i ruke) od prve primjene.

Treba proći najmanje 3 dana između tretmana, a najmanje 2 sata prije sljedećega tretmana i tada namočite suhe, zamotane obloge ulijevanjem otopine za preoblikovanje od 100 ml u vrećicu koja se može zatvoriti. Dobro zatvorite i temeljito protresite vrećicu kako bi se tekućina ravnomjerno rasporedila i upila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Reshaping Draining Solution Refill for Wraps 4x100ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.