DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Lisse Cure de Nuit Lissante Rides 20x1ml

69,00 

Tretman za njegu lica

Availability: Na zalihi

Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja
SKU: PA65118213 Kategorija: Oznaka:

10-dnevni tretman za puniju i zaglađenu kožu. Pakiranje sadrži 10 ampula čiste hijaluronske kiseline za korištenje tokom dana i 10 ampula čistog retinola za korištenje navečer.
10-dnevna ekspresna kura protiv bora i sjaja sadrži 20 ampula za njegu napravljenih od 98% sastojaka prirodnog porijekla koje se koriste ujutro i navečer za punu i blistavu kožu. 10 ampula čiste hijaluronske kiseline za korištenje tijekom dana. Zapunjuju kožu i nadoknađuju prirodni gubitak hijaluronske kiseline u koži te 10 bočica čistog retinola za upotrebu navečer. Poboljšavaju teksturu kože za dubinski obnovljenu kožu. Obožavat ćete njegove ultra-senzorne teksture, tekući gel koji se topi i suho ulje.
Dermatološki ispitano.

Glatka koža u samo 10 dana: 83%
Zapunjuje kožu u samo 10 dana: 74% K
Koža izgleda mlađe: 74%
Ten je ujednačen: 87%
Smanjenje bora: -22%
*Test uporabe proveden na 23 dobrovoljca. Primjena dva puta dnevno tijekom 10 dana. 100% dobrovoljaca koji su primijetili učinak.
**Dermatološko bodovanje provedeno na 23 volontera. Primjena dva puta dnevno tijekom 10 dana.

RENEWING AMPOULE (za večernju uporabu) 98% sastojaka prirodnog porijekla, PLUMPING AMPOULE (za jutarnju uporabu) 90% sastojaka prirodnog porijekla.

Upute za upotrebu: Započnite tretman s ampulom retinola navečer kako bi potaknuli bržu asimilaciju ampule hijaluronske kiseline sljedećeg jutra. Koristite tretman 10 uzastopnih dana.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lisse Cure de Nuit Lissante Rides 20x1ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.