DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Intensive Ultra Rapid Supertanning Treatment 200ml

36,50 

Krema za sunčanje

Availability: Na zalihi

Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja
SKU: CO26068 Kategorija: Oznake: ,

Ovaj revolucionarni, jedinstveni proizvod za sunčanje osigurava neviđeni učinak tamnjenja. Strogi testovi su pokazali da ubrzava i pojačava preplanulost zahvaljujući kombinaciji Unipertana® – ekskluzivnog energizirajućeg pojačivača preplanulosti koji je bitan sastojak Collistarovih proizvoda za sunčanje – s oleoil tirozinom, betakarotenom i ekstraktom mrkve kako bi se pojačala njegova učinkovitost. Proizvod je pravi aktivator tamnjenja, stimulira, ubrzava i povećava prirodnu proizvodnju melanina, omogućujući vam da brzo pocrnite, čak i kada je sunce manje intenzivno. Također osigurava da je vaš ten svjetliji i traje dulje. Njegova formula, bogata vitaminom E, glicerolom i dragocjenim biljnim uljima, štiti od isušivanja vjetra i soli te ima njegujući, hidratantni i anti-age učinak. Kada se koristi nekoliko dana prije, pomaže pripremiti kožu za sunce.Preporuča se i za lice i za tijelo, brzo se upija i održava kožu svježom i podatnom, čak i nakon mnogo sati na suncu. Također se preporučuje uz UV-A lampe za sunčanje, pojačavajući njihov učinak tamnjenja. Kada se koristi nekoliko dana prije izlaganja suncu, pomaže pri pripremi kože za sunce. Prije izlaganja suncu nanesite sredstva za zaštitu od sunca; često ponovno nanesite za dodatnu zaštitu, osobito nakon znojenja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Intensive Ultra Rapid Supertanning Treatment 200ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.