DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

High-Definition Slimming cream 400ml

62,25 

Anticelulitna krema

Availability: Na zalihi

Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja
SKU: CO25267 Kategorija: Oznaka:

Collistar donosi tretman visoke razlučivosti koji kombinira učinkovitost i ugodnu teksturu koju je lako masirati.
Multiaktivna formula: mršavljenje, učvršćivanje i usavršavanje zahvaljujući izuzetno originalnoj kombinaciji dviju supstanci koje se prvi puta ikada koriste u tretmanu tijela: talijanske alge spiruline zajedno s lipolitičkim vitaminima i mekih fokusa u prahu, čineći da koža odmah izgleda ujednačeno i savršeno.
Rezultati • Redizajnirana figura • Smanjene izbočine i lokalizirane masne naslage • Glatko, zategnuto tijelo • Čvrsta, kompaktna koža • Nesavršenosti kože svedene na minimum
* kozmetičko djelovanje koje ne uključuje gubitak kilograma. zajedno s lipolitikom te drenirajuće aktivne sastojke, vitamine i soft-focus pudere koji imaju učinak filera, čineći da koža odmah izgleda ujednačeno i savršeno.
Umasirajte kremu kružnim pokretima. Nemasna je, tako da odjeću možete odmah staviti na tijelo. Ako se koristi tijekom cijele godine, savršeno je rješenje da figura ostane savršea.
Za još učinkovitije rezultate preporučujemo kombiniranje ovog tretmana sa:
• Anticelulit ** Slimming * Superconcentrate – Night koji se koristi tijekom noći za cjelodnevni tretman
• S.O.S Critical Areas Firming Stick i Mud-Scrub S.O.S. Critical Areas posebno za tretman unutrašnjosti ruku i nogu, stražnjice i drugih kritičnih točaka na tijelu.
Za još bolje rezultate tretmana, preporučujemo upotrebu zajedno sa Pure Actives Two-phase Sculpting Concentrate kao dio strategije intenzivnog preoblikovanja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “High-Definition Slimming cream 400ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.