DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Cuir Mythique Eau de Parfum 100ml

225,00 

Parfemska voda

Availability: Na zalihi

Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja
SKU: KOPFCMYJA0001 Kategorije: , Oznaka:

SIBIR. Fascinantna vožnja trans-sibirskom željeznicom u lovu na izuzetno drago kamenje u srcu Rusije. Putovanje koje je ostavilo neizbrisive tragove, nadahnjujući odvažni komad koji spaja kreaciju Minke s 23-karatnim žutim dijamantom…
Miris s beskompromisnim karakterom, Cuir mythique odiše snagom i životnošću, ali i svježim osjećajem otvorenog kopna koliko vam pogled dopire.

SMOKY
U raskošnom mirisnom dimu, Cuir Mythique odiše opsesivnom, pomalo zadimljenom kožnom toplinom. Gornja nota, osvježavajuća i tonična, obojena je smolastom i svježom drvenastom mješavinom bora sa smrekom i mandarinom. U svom srcu, praškasta strana irisa susreće zeleni ton galbanuma i svježe i začinske note đumbira prelazeći na elegantnu i tajanstvenu infuziju.
Konačno, jedinstveni akord u bazi, miris dimljene kože s notama tinte, otkriva duboku i sofisticirani miris.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Cuir Mythique Eau de Parfum 100ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.