DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Velvet Romance Face Palette

8,75 

Paleta za lice

Nema na zalihi

SKU: NO5610201 Kategorije: , , Oznaka:
Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja

POKLON ukras za kosu

Pri kupnji bilo koja 2 Naj Oleari proizvoda na poklon dobivate Naj Oleari ukras za kosu.

Zahvaljujući praktičnom formatu sve u jednom, paleta nudi sve bitne proizvode za oblikovan, svježe i blistavo lice u jednostavnoj i kompaktnoj kutijci u baršunastom pakiranju. Paleta sa bronzerom, 2 rumenila i 1 highlighterom za poboljšanje tena i naglašavanje dijelova lica. Lagani, dugotrajni puderi ukusnog su mirisa i lako se miješaju, stvarajući svjež, blistav ten. Teksture su obogaćene uljem marelice dobivenom iz hladno prešanih koštica marelice, bogatom oleinskom kiselinom i vitaminima A i E. Osim njegujuće i hidratantne moći, ulje marelice vraća sjaj i tonus kože. Također se regenerira i hidratizira, jača hidrolipidni film kože i na taj način pomaže odgoditi znakove starenja.

Bez parabena

Bez ulja

Veganski

DermatološkI testirano

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Velvet Romance Face Palette”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.