DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

LUNA™ 4 hair 2-in-1 LED Scalp Massager

219,00 

Masažer za vlasište

Availability: Na zalihi

Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja
SKU: FO2549 Kategorije: , , Oznaka:

ZDRAVA KOSA POČINJE SA ZDRAVIM VLASIŠTEM
Za kosu snažnu poput tebe

Uklonite nakupljanje ulja i peruti na vlasištu dok jačate svoju kosu uz LUNA™ 4 hair, revolucionarni uređaj za masažu vlasišta koji je klinički dokazano značajno povećava debljinu kose i smanjuje gubitak kose u samo mjesec dana.

S ultra-higijenskim silikonskim četkicama, T-Sonic™ masažom i crvenom LED svjetlosnom terapijom, LUNA™ 4 hair pomaže u odčepljivanju pora, poboljšanju mikrocirkulacije i povećanju apsorpcije seruma u folikule kose. Rezultat? Zdravije, manje masno vlasište i jača, otpornija kosa.

Očistite vlasište

395 ultra-higijenskih silikonskih četkica nježno, ali učinkovito uklanja nakupljanja na vlasištu, sprječavajući mrtve stanice kože, znoj i ulje da začepe folikule kose i uzrokuju gubitak kose. Također pomažu u razdvajanju kose, tako da LED svjetlo može izravno dosegnuti vlasište.

Osvježite vlasište

T-Sonic™ masaža, s do 6500 pulsacija u minuti, nježno stimulira vlasište, poboljšavajući mikrocirkulaciju kako bi kisik i esencijalne hranjive tvari lakše došle do folikula kose.

Ojačajte kosu

Crveno LED svjetlo klinički dokazano stimulira folikule kose, potičući rast deblje, zdravije kose. To rezultira snažnijom kosom, što u konačnici pomaže u smanjenju gubitka kose.

Pametan švedski dizajn

Izuzetno lagan, kompaktan i ergonomski oblikovan kako bi savršeno pristajao u vašu ruku, za udobne tretmane. LUNA™ 4 hair je također 100% vodootporan uređaj za upotrebu pod tušem, brzo se suši i neporozan je kako bi spriječilo nakupljanje bakterija.

PREDNOSTI

• Nježno čisti vlasište, uklanja nakupljanje mrtvih stanica kože i ulja
• Stimulira folikule kose za potporu gušćem, zdravijem rastu kose
• Poboljšava učinkovitost proizvoda i tretmana za njegu kose
• Ergonomski, vodootporan dizajn za jednostavnu upotrebu u ili izvan tuša
• Izuzetno lagan, brzo se suši i jednostavan za čišćenje za dugotrajnu upotrebu

SPECIFIKACIJE

• Ergonomski, izuzetno lagan dizajn
• Premium, bakterijski otporan silikon
• 100% vodootporan
• USB punjenje sa do 100 minuta korištenja po punjenju
• 395 silikonskih četkica za nježno, ali učinkovito čišćenje
• Dugotrajan proizvod bez potrebnih zamjenskih dijelova
• Cruelty-free & vegan

1. Nanesite nekoliko kapi LUNA™ Dual-Peptide seruma za vlasište ili svoj preferirani tekući tretman za kosu izravno na vlasište.

2. Zamislite da je vaše vlasište podijeljeno na četiri područja tretmana: vrh, stražnji dio, lijeva i desna strana. Pritisnite univerzalni gumb za uključivanje uređaja. Zatim pritisnite uređaj čvrsto na vlasište.

3. Polako pomičite uređaj u uskim kružnim pokretima preko svakog područja vlasišta, tretirajući svaki dio zasebno 1-3 minute. Obratite posebnu pozornost na problematična područja. Za isključivanje uređaja, pritisnite i držite univerzalni gumb 3 sekunde.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LUNA™ 4 hair 2-in-1 LED Scalp Massager”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.