DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Roselift Collagene Xmas Set

89,00 

Set za njegu lica

Availability: Na zalihi

Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja
SKU: PA65118983 Kategorije: , , , Oznaka:

Set sadrži:
PAYOT ROSELIFT CREME LIFTANTE – Dnevna krema za podizanje kože lica 50 ml
Roselift Collagène Jour pomoći će koži koja gubi čvrstoću, manjak sjaja i gustoću.
Otkrijte asortiman Roselift i njegovo dvostruko djelovanje: obnavljanje i podizanje. Njegove jedinstvene formule kombiniraju kolagen booster peptid i patentirani aktivni sastojak iz Damaščanske ruže.
Ova krema je lifting tretman obogaćen ekstraktom zobi koji se nanosi ujutro nakon buđenja. Djeluje kao pravi mehanički tenzor, s teksturom koja se podiže s pamćenjem oblika. Koža je zategnuta i puna vitalnosti.
Svidjet će vam se njezin miris s ružičastim cvjetnim, voćnim i drvenastim notama.
Upute za upotrebu: Nanesite od sredine lica prema van, od vrata prema čelu laganim pokretima. Izvodite pokrete tapkanja po cijelom licu i vratu.

PAYOT ROSELIFT CREME LIFTANTE REGARD – Krema za podizanje konture očiju 15 ml
Ova Eye Lifting krema lagane teksture, obogaćena ekstraktima stabla svile, podiže okoloočnu konturu i otvara oči te smanjuje podočnjake i vrećice. Zahvaljujući formuli obogaćenoj pro-kolagenom, ekstraktima božura i hijaluronskom kiselinom, ovaj tretman oko očiju zaglađuje i osvježava oči.
Upute za upotrebu: Nanesite na konturu oko očiju, u razini kosti koja omeđuje konturu oko očiju, posebno obraćajući pozornost na gornje i donje kapke. Tapnite izbjegavajući pomicanje kapka.

PAYOT QUARTZ MUSHROOM
Koristite za masažu kože prilikom nanošenja tretmana i tako pojačajte njihovu učinkovitost.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Roselift Collagene Xmas Set”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.