DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Roselift Lifting Infusion 125ml

39,00 

Lifting losion

Availability: Na zalihi

Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja
SKU: PA65119158 Kategorije: , Oznaka:

Lifting losion prožet laticama ruže.

Posebno formuliran za učvršćivanje zrele kože ili kože kojoj nedostaje elastičnosti, Roselift lifting losion obogaćen je vodicom organskog cvijeta ruže, poznatom po svom antioksidativnom djelovanju i laticama ruže odabranim zbog svog omekšavajućeg djelovanja.

Proizvodnja prirodnog kolagena u koži smanjuje se za 1,5% godišnje* od 30. godine života, zbog čega je losion za podizanje formuliran s pro-kolagenom, peptidom koji pospješuje kolagen. Ova formula, u kojoj se ovaj peptid povezuje s damaščanskom ružom, pomaže zagladiti kožu, hidratizirati je, napućiti i omekšati.

Svakodnevnim nanošenjem, lifting losion dovršava uklanjanje šminke i priprema kožu za ritual njege.

Rezultat: Koža je ugodna i zategnuta.

Njegov plus: njegova lagana i svježa tekstura vode u gelu prožeta laticama ruže nudi osjećaj dugotrajne hidratacije.

Kada ga primijeniti? Ujutro i navečer vatom ili prstima po cijelom licu, vratu i dekolteu. Preporučamo da zatim nanesete lifting serum, a zatim i lifting kremu kako biste pojačali učinak protiv starenja.

Ekstrakt ruže:
Ovaj aktivni sastojak bogat oligosaharidima pomaže u poticanju i oživljavanju staničnog metabolizma fibroblasta kože čija se aktivnost usporava i slabi s godinama.

Pro-kolagen:
Peptid s ciljanim djelovanjem, pro-kolagen djeluje kao sredstvo za redensifikaciju, stimulirajući proizvodnju kolagenih vlakana na razini fibroblasta. Ovaj aktivni sastojak učinkovito ispravlja gubitak materijala.

Organska cvjetna vodica ruže (specifičan sastojak):
Ovaj sastojak ima antioksidativno djelovanje i pomaže u zaštiti kože od štetnog djelovanja slobodnih radikala te tako pomaže u borbi protiv preranog starenja kože.

Koža je intenzivno hidratizirana i spremna za tretmane: 100%*
Koža je zategnuta, zategnuta i zaglađena: 90%*
Koža je zategnuta i blistava: 85%*
*Test upotrebe pod dermatološkom kontrolom proveden na 20 dobrovoljaca tijekom 4 tjedna. 2 aplikacije dnevno ujutro i navečer. % dobrovoljaca koji su primijetili učinak.

Sastoji se od 98% sastojaka prirodnog porijekla.
Bez alkohola.

Upute za upotrebu: Nanesite ujutro i navečer blazinicom ili prstima na savršeno očišćeno lice, vrat i dekolte.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Roselift Lifting Infusion 125ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.