DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Furla Armoniosa Eau de Parfum

već od 53,00 

Parfemska voda

Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja
SKU: FR500112520 Kategorije: , Oznaka:

Furla predstavlja Armoniosa Eau de Parfum, započinjući novu liniju mirisa koja nastavlja utjelovljavati vrijednosti brenda, istovremeno potvrđujući njegov identitet u svijetu parfema i kozmetike.
Novi miris predstavlja izražaj naslijeđa, kvalitete, minimalističke elegancije i pažnje prema detaljima koji pričaju priču o Furla svijetu.
Dizajn Armoniosa Eau de Parfum predstavlja ravnotežu između suprotnosti koje se privlače i spajaju, stvarajući jedinstven i elegantan dizajn koji podsjeća na estetiku nove Furla Sfera torbe.
S laganim i gracioznim karakterom, svježe note mandarine stapaju se sa sočnim, živahnim akordima crnog ribizla. U srcu ovog mirisa cvjetna simfonija svježim laticama unosi dašak profinjene elegancije. Na kraju, drvenasta harmonija zatvara ovu kompoziciju, pružajući opušteni glamur, uz poseban dodir Orcanox™ i dragocjenog drva, čime se zapečaćuje cijela kreacija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Furla Armoniosa Eau de Parfum”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.