DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

Icon Pour Homme Eau de Parfum

već od 55,00 

Parfemska voda

Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja
SKU: DQ5H00 Kategorije: , Oznaka:

Miris započinje energičnim citrusima obasjanim suncem, isprepletenim s okrepljujućom toplinom đumbira. Ova gornja nota predstavlja simfoniju energije koja hvata bit spontanosti i postavlja pozornicu za intrigantan kontrast i komplementarnost koji slijede.
U srednjoj noti, kombinacija muškatne kadulje, lavande, geranija i neuhvatljivog crnog tulipana stvara nekonvencionalnu i smjelu cvjetnu mješavinu. Ova aromatična simfonija prkosi tradicionalnim normama, nudeći miris koji je samouvjereno osebujan.
Na kraju, tople, drvenaste note Akigalawooda besprijekorno se stapaju s zemljanom esencijom cedrovine i dubinom pačulija, rezultirajući odvažnim i samouvjerenim tragom koji odjekuje osjećajem utemeljene elegancije.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Icon Pour Homme Eau de Parfum”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.