DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.
- 30%

Blond+ Repair System Bond Building Conditioner 250ml

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 10,30 
Akcijska cijena: 7,21 

Regenerator

Availability: Na zalihi

Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja
SKU: JF29222 Kategorije: , ,

Nema više kompromisa između boje i zdravog izgleda kose. Naš Blonde+ Repair Bond Building regenerator treći je i posljednji korak u sustavu u 3 koraka, koji pomaže popraviti znakove oštećenja uzrokovane bojanjem, izbjeljivanjem i toplinskim oblikovanjem. Nadahnuta salonima i potpomognuta znanošću, ovo je najjača linija za obnavljanje plave kose do sada, ostavljajući kosu 2 x jačom* i 2 x svjetlijom* nakon samo jedne upotrebe.

FORMULA:
Stvoren posebno za potrebe plave kose oštećene posvjetljivanjem, Blonde+ Repair Bond Building Conditioner sadrži patentiranu tehnologiju Bond Building Plex, koja obnavlja, jača i hrani kosu te štiti od budućih oštećenja.

Kada slijedite Blonde+ Repair System i koristite tretman prije šamponiranja, Bond Building šampon i Bond Building regenerator zajedno, plava kosa je dramatično vidljivo popravljena i 2 x svjetlija* i 2 x jača* u samo jednoj upotrebi.

ŠTO TO RADI:
Ovaj Bond Building Conditioner zamjenjuje vlagu za mekšu, glađu kosu, dok gradi nove hidro-veze izravno na vlaknu kose, za jačanje i zaštitu od budućih oštećenja.

REZULTATI TRANSFORMACIJE:
Kao dio Blonde+ Repair sustava, ovaj regenerator transformira lomljivu kosu u mekšu i glađu, jaču i vidljivo obnovljenu, svjetliju plavu kosu, nakon samo jedne upotrebe. Za prekrasno zdravu, plavu kosu koja izgleda i na dojam je nevjerojatna.

KLJUČNI SASTOJAK:
Ovaj Bond Building regenerator za plavu kosu formuliran je s našom patentiranom tehnologijom Bond Building Plex, koja pomaže obnoviti plavu kosu oštećenu bojanjem, pramenovima ili izbjeljivanjem.

Prikladan za vegane, bez sastojaka životinjskog podrijetla i bez testiranja na životinjama.

*sa šamponom i balzamom naspram nekondicionirajućeg šampona

Upute za upotrebu: Nakon šamponiranja s Blonde+ Repair Bond Building šamponom, zagladite Bond Building regenerator po cijeloj mokroj kosi, zatim dobro isperite. Osušite ručnikom, a zatim stilizirajte kao i obično.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Blond+ Repair System Bond Building Conditioner 250ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.