DRAGI KUPCI, ZBOG VELIKOG INTERESA I POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI, OBRADA NARUDŽBI I ROK ZA ISPORUKU PAKETA MOŽE IZNIMNO POTRAJATI DULJE OD UOBIČAJENOG ROKA.

SUPERCHARGED™ Barrier Restoring Essence Mist 110ml

49,00 

Sredstvo za osvježavanje kože

Nema na zalihi

SKU: FO1962 Kategorija: Oznake: ,
Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja

FOREO SUPERCHARGED™ Barrier Restoring Essence Mist

LAGANO POPRAVLJANJE ŠTETE I OBNOVA BARIJERE KOŽE
Vaša kožna barijera je vrlo zauzeta i hrabra. Vanjski sloj kože – u direktnom kontaktu s okolinom – doslovno je barijera. Sastoji se od stanica, proteina i masti te je zaštitnik i prva linija obrane koja zadržava vodu unutra i spriječava ulazak raznih tvari – poput štetnih bakterija, onečišćivača ili kemikalija.

Unatoč svojim snažnim ulogama, barijera se lako oštećuje zbog tvari poput jakih kemikalija ili sapuna, pretjeranog pilinga, intenzivnog trljanja i nedovoljnog hidratiziranja. Oštećenja se mogu prepoznati ako koža djeluje suho i iritirano, puna sitnih ljuskica ili ako proizvodi koje redovito koristite počnu neugodno peckati. Ukoliko primijetite nove kožne probleme koje prije niste primjećivali, vrlo je vjerojatno da su povezani s kompromitiranom barijerom. Oštećena barijera nije u stanju učinkovito vas obraniti od stresora okoliša, i možda čak nije ni zbog nečega što ste vi učinili. Obrtni ciklus stanica usporava se kako starimo, barijera postaje sve sporija u obnavljanju i treba joj dodatne pomoći.

FOREO SUPERCHARGED™ Mist za obnavljanje barijere tu je da se suprotstavi šteti i pomogne vam obnoviti normalnu funkciju barijere za sjajan, mladenački i zdrav izgled kože. Namijenjen umornoj, dehidriranoj koži koja pokazuje prve znakove starenja, ovaj osvježavajući mist diči se s 88% sastojaka prirodnog porijekla. Mist je pogodan čak i za najosjetljiviju kožu.

Čista, veganska, bez okrutnosti i dermatološki testirana formula ovog mista pogodna je za sve tipove kože i dolazi u praktičnoj sprej boci od 110 ml za jednostavnu primjenu i trenutno umirujuće djelovanje.

PREDNOSTI:
– Ojačava barijeru, popravljajući štetu
– Potiče proizvodnju kolagena i elastina
– Povećava volumen, čvrstoću i smanjuje bore
– Posvjetljuje i ujednačava ten kože
– Smanjuje crvenilo i izgled proširenih pora
– Smiruje iritaciju
– Privlači i zadržava vlagu kako bi pomogao u obnovi barijere
– Dubinski hidratizira za svjež i zdrav izgled

SPECIFIKACIJE:
– Moćna kombinacija čistih, prirodnih sastojaka
– Testirano od strane dermatologa
– Prikladno za sve tipove kože
– Veganski i bez okrutnosti prema životinjama
– 88% sastojaka prirodnog podrijetla
– Formulirano bez: Parfema, Sulfata, Parabena, Formaldehida, – Agensa koji oslobađa formaldehid, Ftalata, Mineralnog ulja, Retinil palmitata, Oksibenzona, Katrana, Hidrokinona, Triclosana i Triclocarbana.
– Boca s raspršivačem od 110 ml

SASTOJCI:
Aqua/Water/Eau, Methylpropanediol, Glycerin, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Betaine, Hydroxyacetophenone, Panthenol, Adenosine, Butylene Glycol, Sodium Citrate, Allantoin, Centella Asiatica Extract, Citric Acid, Copper Tripeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Pentapeptide-4, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Tripeptide-1, Tripeptide-2, Tripeptide-3, Acetyl
Octapeptide-3

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SUPERCHARGED™ Barrier Restoring Essence Mist 110ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupnje i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.