CLOSE

Just Retinol in Squalane H2O – Free Solution Age Control 30ml

49,90 kn

Serum za lice

Availability: Na zalihi

Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja
SKU: RV103894 Kategorije: ,

RETINOL U SKVALANU REVOX B77 JUST je otopina čistog retinola bez vode za lice i vrat. Ovaj proizvod namijenjen je za vidljive znakove starenja kože kao što su sitne bore, bore i obješenost. Posebno je koristan za zrelu kožu, kao i za mutnu kožu i kožu umornu na izgled. Kombinirajte s proizvodom Niacinamid 10 % REVOX B77 JUST kao dio svoje dnevne rutine ljepote.
Upute za primjenu:nanesite 2-4 kapi navečer na čistu i i potpunosti suhu kožu, izbjegavajući područje oko očiju i lagano umasirajte. Pričekajte dok se koža ne osuši prije uporabe sljedećeg proizvoda. Upotrebljavajte za noćno hranjenje kože umjesto sredstava za hidrataciju ili uljnih tretmana.
Oprez: ne kombinirajte s čistim uljima kako biste spriječili prekomjernu nauljenost kože. Ne kombinirajte s drugim retinoidima ili izravnim kiselinama kako biste izbjegli nadraženost. Retinoidi mogu učiniti kožu osjetljivijom na UV zračenje. Izbjegavajte izlaganje izravnoj sunčevoj svjetlosti i koristite zaštitu od sunca. Izbjegavajte kontakt s očima. Ne upotrebljavajte na nadraženoj koži! Moguća je pojedinačna intolerancija na proizvod. Ako se pojavi nadraženost ili prekomjerno crvenilo, prestanite s upotrebom. Prije prve uporabe, preporučuje se obaviti test osjetljivosti. Ako se u roku od 24 sata ne pojavi nadraženost, proizvod je siguran za uporabu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Just Retinol in Squalane H2O – Free Solution Age Control 30ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.