Martimex - Parfumerije
Loyalty Card
Prijavite se online i zatražite svoju Martimex karticu.
Molimo Vas da ispunite obrazac kako biste se prijavili za dobivanje Martimex Loyalty Card-a i za primanje obavijesti vezanih uz našu ponudu.

Svakom kupnjom, u bilo kojoj parfumeriji i beauty clinic Martimexu, skupljate bodove.
Nakon ukupno potrošenog iznosa iznad 3500,00kn ostvarujete pravo na dobivanje Martimex Golden Card kojom ćete imati popust od 10% na uvozni program Martimexa u svim parfumerijama i na usluge kozmetičkog salona te 5% na ostale programe u svim parfumerijama.
Stanje bodova provjerite na našim prodajnim mjestima ili e-mailom na: marketing@martimex.hr


Ime*
Prezime*
Ulica i broj
Poštanski broj
Mjesto
Telefon
Datum rođenja*
E-mail*
Potvrdi e-mail*

Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o aktualnim ponudama i događanjima u Martimexu. Slažem se da koristite moju e-mail adresu i gore navedene osobne podatke. Ovi podaci se koriste za moje osobne potrebe kao preporuka i ponuda Vaših usluga. Odjava je moguća u bilo kojem trenutku. Detalji vezani za odjavu kao i korištenje Vaših podataka pronaći ćete na www.martimex.hr/PravilaPrivatnosti kao i ispod svakog newslettera.Da, želim besplatno putem telefonskih poziva i sms-a primati obavijesti o aktualnim ponudama i događanjima u Martimexu. Slažem se da koristite moj telefonski broj i gore navedene osobne podatke. Ovi podaci se koriste za moje osobne potrebe kao preporuka i ponuda Vaših usluga. Odjava je moguća u bilo kojem trenutku. Detalje vezane za odjavu kao i korištenje Vaših podataka pronaći ćete na www.martimex.hr/PravilaPrivatnosti.Da, želim besplatno putem pošte na kućnu adresu primati obavijesti o aktualnim ponudama i događanjima u Martimexu. Slažem se da koristite moju kućnu adresu i gore navedene osobne podatke. Ovi podaci se koriste za moje osobne potrebe kao preporuka i ponuda Vaših usluga. Odjava je moguća u bilo kojem trenutku. Detalje vezane za odjavu kao i korištenje Vaših podataka pronaći ćete na www.martimex.hr/PravilaPrivatnosti.